Sunday, October 26, 2008

pühapäev on puhkamiseks...

...ja selle järgi me ka opereerisime. Äratus veidi enne 11t, piknik veiniga pargis kuni kusagil kaheni.. :) Ilm oli jällegi ilus ja päikseline, nii et päikeseprillid said kõvasti vatti.

Pargis said Kaili ja Karel teada, et Kristjanile ei meeldi linnud. Seejärel oli tarvis neid toita, et neid meie ümber ikka kümnetes tuleks. Ja siis, kui Kristjan raamatut luges, siis öelda, et lind on mu pea lähedal, et ma üles võpataksin. 

Peale seda kõndisime jälle Circular Quaysse, kust sõitsime seni veel käimata kohta - Darling Harbourisse. Miljoni dollari vaated teiselt poolt linna, veeäär palistatud hotellidega (potentsiaalsed tööandjat, mõtlen mina) - Hyatt, Crowne Plaza, Novotel, Ibis. Hotelle on siin linnas ikka kõvasti - CBD (Central Business District, tuleb välja et nii kutsutakse siin kesklinna) pilvelõhkujate vahel säravad nt. Marriott 

Õhtul käisime Imaxis (www.imax.com.au), mis on ametlikult maailma lahedaim kinoelamus. Filmiks valisime Dark Knighti. Ekraan on uskumatult suur ja kaardus, terve ekraani haaramiseks pead tuleb pead keerata.

Enne kino vaatasime tänavateatrit. Psycho Sami nimeline artist, kes keset Darling Harbourit esines. Kõige muljetavaldavam trikk oli tal selline, et ta neelas alla vähemalt 1m20cm pika õhupalli (otsast otsani), ronis seejärel kolmemeetrise redeli otsa, neelas seal kõõludes alla mõõga, mis õhupalli ta sees katki tegi. Enne mõõga väljatõmbamist žongleeris natuke aega ka kolme kurikaga. Segane tüüp. Aga hästi naljakas, viskas enda kulul nalja ja kaasas publikut oma show'sse. Eestis sellist ei kohtaks.

Pole erilist kirjasoont täna peal, anname andeks. Poole tunni pärast hakkab Chelsea-Liverpool. Loodame parimat!

2 comments:

Jaan said...

0:1 ei ole ilmselt seem mida pead parimaks

Kristjan said...

kahjuks mitte, 00:30 hakkas mäng ja kolmest sai magama.

 

zinc poisoning