Thursday, October 30, 2008

Neljapäev (on kalapäev)

Neljapäev. Hommikul broneerisime ära piletid Bundabergi, sest infotelefoni järgi on seal tööd. Esimeselt numbrilt pakuti tomatite korjamist, läheme proovime vist selle ära :) Lahkume Sydneyst homme 18:45 bussiga, mis jõuab Brisbane'i 10 minutit peale keskpäeva. Seejärel on peale tunnist puhkust seitsmetunnine buss Bundabergi.

Käisime ära ka kahes rannas - Bondi ja Tamarama olid nende nimed. Pildid lisan hiljem, erilise boonusena liiguvad ka kõlakad, et piltide hulgas leidub video, kus Kristjan ja Karel ookeanisse jooksevad (ja kolm supilusikatäit soola esimese lainega alla neelavad). Vesi oli tõesti soolane, aga vaatepilt oli tõsiselt äge. Ja kui see oli neljapäeva pärastlõuna, siis nädalavahetus on vist päris kreisi.

õnneks tuli korraks ka päike välja ja saime korraks peesitada. Kui me Sydneys rannas poleks käinud, oleks meid vist terve Austraalia imelikult vaadanud. Aga nüüd saime linnukese kirja.

Loksusime bussi ja rongiga tagasi ja pesime õhtul ka oma pesu ära. Oma kotti ümber pakkides veendusin, et võtsin way liiga palju riideid ja asju kaasa. Nagu tõsiselt. Masendav!

Homme siis pikk bussisõit ees, vaatame kuidas selle üle elame. Välja nüüd!

3 comments:

Ketu said...

Nuh Kristjan Eestisse ei taha veel tagasi tulla? Reede õhtud on nii tühjad:)

Kristjan said...

aga mina veetsin reede õhtu ehk halloweeni bussis :D

Anonymous said...

Me küll mängisime Mehisega lauamänge ja jõime morssi.

 

zinc poisoning