Tuesday, February 17, 2009

Uues farmis kinni.

Tere üle pika aja.

Olukord on nüüd selline, et asume Mareeba lähedal farmis ja ühtlasi ka elame siin. Elame endises tubakashedis, nii et väljanägemine pole just Ritz-Carlton, aga ajab asja ära. Täna öösel kella 11 paiku hüppas Dan karjudes püsti ja jooksis mööda tuba ringi, sest kõrvahark hammustas teda seljast ja teda ära tõmmates läks see pooleks. Õhutihe asi just ei ole ja putukaid liigub seal palju.

Lahendus: panime tuppa püsti telgi. :)

Jama on see, et mobiililevi siin ei ole. Netti see-eest on. Uskumatu :P Vodafone on suurematest linnadest väljas täiesti kasutu.

Korjame me avokaadosid. Ette ma ei kujutanud, mis ja millised need on. Kasvavad nad puu otsas. Vot. Rohkem edaspidi :)

2 comments:

Jaan said...

Tervitused taas kodust - käisin vahepeal Prahas. Tšehhid suhtlevad oma Mehhikos vahetusõpilaseks oleva tütrega FreeCall interneti-telefoniühenduse kaudu. Installeerisin selle endale ka. Pakuti piiramatut kõneaega Austraaliasse hinnaga EUR 2.50 kuus. Üritasin mitu korda ühendust saada, kuid alati sattusin postkasti. Oletasin siis isegi, et töötate usinasti väljaspool mobiili leviala. Ehk kunagi õnnestub ka ühendust saada. Jõudu tööle!

Jaan said...

Veel FreeCallist. Kindlasti on ka sealt läbi arvuti helistamise võimalus. (Võib-olla oled sellega niigi kursis). Minu lühiajalised kogemused näitavad, et kvaliteetse ja soodsaima ühenduse saab arvutist lauatelefonile helistades, mobiilil kipub side mõnikord hakkima. Kahjuks teie "tubakakuuris" ilmselt lauatelefoni pole.

 

zinc poisoning