Wednesday, February 4, 2009

Ikka kinni.

Kolmapäev. Oleme ikka kohas nimega Balgal Beach vihmavangis. Tee põhja poole Inghamisse on suletud, tee lõuna poole Townsville'i on suletud. Tee läände on suletud. Abituse tunne. Maksame ca 100 dollarit öö eest. Tuleb oodata, millal taas sõitma saab hakata.

Kuna täna on esimene päev, kui hommikust õhtuni vist vihma ei kalla, proovin autot desinfitseerida. Autosse istumine nõuab praegu suurt tahtejõudu, sest hais sees on kohutav. Kolm meest + üks öö + aknad kinni + paduvihm non-stop = väga väga paha hõng.

7 comments:

Jaan said...

Edukat ellujäämiskursuse läbimist!
Arvan, et auto aroomides pole süüdi mitte mehed,vaid vettinud põhjamatid, mis peavad sõitjaid kaitsma müra (ja kui vaja, siis ka külma eest). Ilmselt on vaja need esimesel võimalusel sooja päikese kätte kuivama saada.

Kristjan said...

Kuiv ja soe on siin defitsiit. Ja usu mind, asi ON istmetes. Kui nina nende lähedale panna, saab asi selgeks.

Jaan said...

Eks seal aita samamoodi kõige paremini lahtised uksed + soe ja kuiv õhk (ehk hetke defitsiit). Kui matid kuivad, siis on põhimõtteliselt muidugi muret vähem.
Õnneks on minuu nina praegu koos minuga üsna kaugel ja hetkel eriti Austraalia poole ei kipugi.

Maria said...

Kas vana hea alkohol desinfitseerida ei aita?

karl said...

Hhhehheee, head elamused. Loodame ka väikeseid seiklusi siitpoolt. Täna tulid lennupiletid ka ära... 9. märts hakkan liikuma sinnapoole!

Kristjan said...

Proovisin lihtsalt interjöörivahuga puhastada. Tundus juba, et aitab, aga kui auto oli kaks tundi kinniselt seisnud, oli hõng sama.

Uksi lahti ei saa eriti hoida, sest iga hetk võib vihmavalang tulla. Alkohol on samuti defitsiit :)

karl said...

Niiskuse saad autost välja ka siis, kui paned ventilaatorid punase reziimiga uugama ning jätad tagaaknad paari cm ulatuses lahti sõidu ajaks... aga see variant on ilmselgelt kasutatav vaid Eesti talve oludes :D

 

zinc poisoning