Friday, February 6, 2009

Nonii.

Püsib lootus, et homme saame Rollingstone'ist minema. Kuna rannikutee Bruce Highway on kinni, teeme ca 8-tunnise ringi lootuses, et tee, mis mägede kaudu läheb, on lahti. Telefonikõned sinna kanti on olnud lootustandvad. Eks homme saab teada :) Omanikud korraldavad täna kõigile sundelanikele barbie'i. Saab kord viie päeva jooksul korraliku kõhutäie.

6 comments:

karl said...

Meie uute tuulte järgi liigume alguses kohe perthist Adelaidesse

Kristjan said...

ohoh, millest selline roadtrip kohe?

Jaan said...

Soovin edu ja loodan, et järgmist tsüklonit nädalavahetusel ei tule. Selle saabumisel võib mägitee veel hullemaks osutuda.
Aga ehk hakkab see katsumus teil nüüd ühele poole saama

karl said...

Kuna Läänes jäi mingi 5000 kaevurit töötuks ning uudiste järgi otsustasid nad hakata farmidesse jagunema, seega mõttetult suur konkurents "paiksete" töölistega. A me võtame siselennu, 1300 krooni läheb vaid.

Kristjan said...

jep. Registreeru enne lendu frequent flyeriks. Ma tulin Qantasega ja sain piisavalt punkte et 1 siselend tasuta teha. Perthist vast mitte aga piki idarannikut nt.

karl said...

Emiratesiga tulen, võtsime Estraveli piletid ja connection flight, siis ei juhtu seda, et mingi lumesadu blokeerib meid ära ja peame uued piletid ostma. Hetkel Inglismaal ja Prantsusmaal paras kaos lumega ja märtsis võib sama juhtufa.

 

zinc poisoning