Monday, April 13, 2009

Retsepsjuun - Kristjan

Nonii. Teine päev on receptionis seljataga. Esimese päeva lõppedes ei osanudki siia midagi kirjutada, sest pea oli pahna nii täis ja enamjagu päevast seisin seal ja tundsin ennast kasutuna :) Süsteemi kasutada ei osanud ja iga küsimuse korral oli vaja kellegi käest küsida.

Teine päev läks juba paremini - suudan nüüdsest gueste sisse checkida, välja checkida, neilt kaarditerminaliga raha võtta ja neid hotellis ka juhatada (kuigi kaon seal ise pahatihti ise ära). Ülemus on tore, töökaaslased on toredad ja õpin iga minutiga. Pole hullu, no worries, nagu nad ütlevad.

Isegi kliendid on toredad, eriti, kui mainida, et esimesi päevi tööl oled. Võib-olla võltsviisakus, aga lohutav ikkagi :) Üks parimaid asju selle töö juures on, et reisikorraldajad viivad su tasuta reisile, et sa oskaksid klientidele neid paremini promoda. Sobib :) Järgmine nädal peaks juba kuhugi mind sokutatama.

Otsin vaikselt ka Port Douglases elamist, homme käin paaris kohas tuba vaatamas. Kuidas ma sinna kolin, ma ei tea, sest seal pole ei Subwayd, Mcdonaldsit ega Hungry Jacksi!

5 comments:

karl said...

"Subwayd, Mcdonaldsit ega Hungry Jacksi!" Ilmselgelt ära siis sinna mine!

Kristjan said...

kuramus Cairnsist on kauge commute'ida sinna autoga iga päev. Ja Karelil on ka autot vaja :)

Jaan said...

Kas Port Douglases elades saaksid ilma autota hakkama? Kaardilt vaadates oli see kohanimi samasuure kirjaga kui Cairns?

Kristjan said...

Elanikke on seal kusagil 950 :D

Nii et saab. Leidsin täna sealt enam-vähem toa ka. Eelmine omanik lubas mulle oma jalgratta pärandada :)

karl said...

Lõbutsesime täna Kareliga päev otsa kalakastide vahel. Kuramuse jube koht ikka see Seafresh Australia :D

Ahjaa, me elame teist 700m kaugusel Cairns City Backpackersis, täiesti normaalne koht, bassud, grillid, tasuta õhtusöök Woolshedis jne.. tsekitaut

 

zinc poisoning