Sunday, April 26, 2009

internet!

Kõik on korras ja olen elus ja terve. L2pakal ytles toiteplokk j2lle l6plikult yles ja proovin seekord enne uue tellimist veenduda, et see oleks ka korralik. Ebayst tellitud 3.95+postikulud maksnud adapter nimelt ei laadinud l2pakat kohe yldse. Voldid ja amprid ei vastanud sildil olevatele - l2pakas vooluv6rku yhendatud, aga aku ikka v2heneb.

K2in ikka r66msalt t66l. Asjad l2hevad aina kergemaks ja muutun enesekindlamaks, aga m6ne kylalisega on ikka v6imatu suhelda normaalselt. Aga noh, front desk saabki k6ige rohkem viha kaela, olgu viga siis tegelikult housekeepingu, maintenance'i, travel agenti v6i management'i.

Homme kolin uude kohta. Peab hakkama jalgrattaga t66l k2ima. Vaatame, 2kki olen laisk ja ostan odava rolleri hoopis :) Ja myyn p2rast maha.

Eile otsustas purjus ylemus s6braga nalja teha kell 22:50 (10 minutit enne vahetuse l6ppu). Lasi oma s6bral receptionisse tulla ja minult rummi+koolat n6uda. Kuna eile oli ANZAC (Australia and New Zealand Army Corps) day ehk nende s6jav2e austamise ja s6jas hukkunute m2lestamise p2ev, siis alkoholi enam tol 6htul kusagil ei myydud. Kui ma h2rrale seda mainisin, vastas too kysimusega: "Whose balls do I have to suck to get some alcohol around here?" Sellel hetkel ei pidanud ylemus enam vastu ja tuli videokaameraga nurga tagant v2lja, ise naerust mulksudes :D T6prakari. 66vahetusele oli neil plaanis ennast pesumasinate ruumi peita ja siis talle paljast tagumikku n2idata. Normaalne :)

Muide, avastasin superduperk6igeparemayldse sukeldumisreisi, kui keegi mulle seda l2heneva synnip2eva valguses v2lja tahab teha :)

http://www.mikeball.com/prices.htm#css

Coral Sea Safari. Tähh :)

3 comments:

Jaan said...

Sinu arvuti originaaltoiteblokk oli varemalt täiesti korras. Viga oli katki näritud toitekaablis. Ehk leiad mõne lukksepp-elektrooniku, kes kontrollib kaabli üle ja vajadusel kinni joodab?

Kristjan said...

olen juba otsinud. Seda centre pin plugi ei leidnud ma Cairnsist kusagilt. Kui l6puks uue tellisin eBayst, ei andnud see piisavalt pinget, et akut laadida. Ostan arvatavasti uue, ajutise lahendusena kasutan majakaaslase oma, kellel on Toshiba tagavaral2pakaks.

Jaan said...

Kuna Sul on vana toiteblokk, mis andis õiget pinget ja uus, millel on õige kaabel, peaks vähemalt teoreetiliselt saama neist kahest ühe korraliku kokku. (Vähemalt üks isemõtlejast endine insener prooviks)

 

zinc poisoning