Tuesday, April 7, 2009

Pea prõmmib

Käisime siis täna tööl. Kujutage ette merekonteinerit, millele terve päev päike peale paistab. Kui ma olen midagi Austraalias saunalaadset tundnud, siis oli see too. Vastu seina ei saanud minna, sest, noh olgem ausad, (#(& valus oli. Töö seisneski merekonteineritäie mööbli lattu tassimisest. Forklifti selleks kasutada ei saanud, sest vahed olid selleks liiga kitsad. Vot. Igatahes oli töö raske. Tassisime kahe ja poole meetrisi laudasid ja japanese daybede (põhimõtteliselt miskine kušett - kujutage ette sellist lamamistooli, milles Rooma keisrid lebotasid), higipull otsa ees. Igatahes oli kolme tunniga mööbel maha laetud ja omanike sõna järgi polevat seda nii kiiresti Grunti mehed veel teinud. Tore küll, aga tunnipalk :D Tunnikese pakkisime veel osa mööblist lahti ja koristasime.

Mööbel oli seal kohas igatahes kallis. Tavaline puutool maksis kusagil 220AUD, rinnakõrgune ja keskmist mõõtu ooperilaulja laiune vaas olevat 3000 dollarit. Ei taha eriti katki teha küll :)

Ülemused olid toredad ja lubasid ka Grunti meie eest hea sõna anda. Üks, hispaanlane Xavier, oli kunagi Mango moefirma mingisugune direktor ja olevat ka Mango poe Eestis avanud. Vot sulle nalja.

Õhtul helistati mulle Port Douglasest ja paluti receptionisti töö asjus homme intervjuule minna. Vaatame siis, mis räägitakse.

No comments:

 

zinc poisoning