Friday, December 26, 2008

Häid jõulupühi ja meile enne teid saabuvat uut aastat :)

Esimese asjana olgu öeldud, et Eesti numbrile pole mõtet ühendust võtta. Nimelt ei hakka sinder enam laadima. Otsik on juba aastaid (jõle vana tunne tuli peale) jamanud, aga nüüd lakkas koostöö täielikult. Aku sai tühjaks ja laadima ta enam ei nõustu hakkama. R.I.P. Ootan pilte ja joonistusi endiselt numbril +61450200826 :) Hind peaks olema kusagil viisteist krooni minut, niiet kõned vastavalt rahakotile, Skype’iga peaks kusagil 2.70 (?) olema.

Jõulud on edukalt seljataha jäänud, kuigi siin pruugib sellest vaevalt arugi saada (kui just supermarketis ei käi, kus seda igast august ja kehaõnarusest sulle sisse topitakse). Jõulukook on siiamaani söömata ja seisab nukralt kapis :) Kui jõulutunnet ikka pole, siis pole.

Asukohaks on meil hetkel Surfers Paradise, mis asub Brisbane’ist 45 minuti kaugusel lõunas. Bundabergiga, võib öelda, on vaks vahet. Linn (õigemini on tegu ribaga Gold Coastist, mis tähendab kusagil 70km liivarandu) meenutab Miamit – pikk rand ja kõrghooned (enamasti hotellid ja apartmendid) mööda randa. Elame holiday apartmendis, kus kompleksis on samamoodi bassein, mullivann, tenniseväljak jne. Leidsime selle oma uue pool-Eesti venna Dani kaudu, kelle sõbrad samuti siin elavad. Kui pilte lisan, saate näha, millega ta sõbrad hakkama said :)

Käisime Kareliga 23. päeval ka lõbustuspargis. Oi pliiiiin. :) :) :) Tegu on Movieworldiga ehk Warner Brothersi omanduses oleva asutusega, kus peale lõbustuspargi toimuvad ka paraadid, tegutseb kino ja õhtuti on etendused jne. Meid kui arbuusifarmilt ära karanud töölisi huvitas eelkõige lõbustuspargi osa ja seda me ka nautisime. Terve päeva. Kõriauguni. Kuni pea käis ringi ja kõhus keeras. Mõned videod ja pildid lisan, kui saan :)

Jõululaupäeval sadas mõnuga padukat. Ei saa ju jõulutunde puudumises süüdistada?
Uueks aastaks jääme samuti siia. Vaja on käia ka Wet’n’Wildis ehk suures veepargis, sest ostsime pileti, mis sisaldab sissepääsu ka sinna. Kokku oli pileti hind 79 dollarit, mis pole paha arvestades, et sissepääs ühte maksab kusagil 60.

Üldiselt on meeleolu hea, kuid mitte lootusetu. Vaatame vaikselt tööd, aga mitte eriti aktiivselt. Mõte tilgub, et läheks Bundabergi tagasi.

Ahjaa, saime kokku ka Surfersi eestlastega. Ühel õhtul kokku vist kusagil kümnega :) Pole ka ime, kui neid Bundabergis seal oldud aja jooksul juba mitukümmend leidsime.

Hääd juulu!

3 comments:

Jaan said...

Rõõmsaid Jõulupühi (teil juba varsti lõppeval) teisel pühal!
Meil Keila-Joal maa rohekas-valge. Tartus, kus veetsima jõululaupäeva õhtu, oli rohelist veidi vähem näha. Täna ootame Maria peret külla - Bennu tuulerõugete tõttu ei saa kõiki lapselapsi kokku lasta. Panen täna-homme ka mõned pildid meilile - ehk aitab jõulutunnet meenutada.
Tervitused kogu optimistlikule seltskonnale!

Maria said...

Toredaid lõppevaid pühi kogu teie seltskonnale ka!

Tiux said...

Suure päraseid möödunud pühi ja tulevats aasta lõppu ...saatsin sõnumi su austraalia moblale aga vist ei ole kätte saanud ;)...kõike kõige paremata kogu seltskonnale

 

zinc poisoning