Monday, March 30, 2009

Vahepeal juhtunust

Natuke möödunud nädalal juhtunust:

Otsisime ja leidsime tööd - minu hotelliadministraatori koha intervjuule mingit pakkumist ei järgnenud. Tööd leidsime sama tööagentuuri Grunti kaudu. Firma tegeleb ürituste korraldamise ja ülesseadmisega. Ühe hommiku ja ühe õhtu tassisime messistendide ja suurte telkide juppe autost välja ja autosse ja vastavalt seadsime neid ülesse ja võtsime alla. Töö koosneski enamjaolt kruvikeerajaga möllamisest ja tassimisest. Ei kurda, see üks hommik ja üks õhtu maksab nädala üüri kenasti ära. Ülemused on ka rahul ja lubasid, et kui veel tööd on, siis meid küsitakse esimestena.

Käisime sukeldumas - väga raske on edasi anda seda tunnet, mis vee all hingamine tekitab. Esimene reaktsioon oleks vast kindlasti ebamugavus, sest see ei ole lihtsalt loomulik. Teine on vaimustus, mis sellest ebamugavusest üle olles tekib. Kolmas on vast vasikavaimustus, mis tekib, kui esimest korda ookeanis sukelduda. Täiesti uskumatu, milline teine dimensioon avaneb, kui veepinnast madalamale sukelduda. Siin kirjutades oleks mul nii palju öelda, aga ei oska seda mitte kuidagi kirjeldada. Peate lihtsalt ise järele proovima, võin lubada, et te ei kahetse :) Kursuse läbisime koos kahe inglise tüdruku - Kirsteni ja Hollyga, kellega koos Mutchilbas farmitööd tegime. Enam lahedamat gruppi ei oleks võinud olla. Lisaks meile oli meie grupis veel inglane Nick ja divemaster trainee Angus. Kogu grupiga saame täna kokku, et meie uut sertifikatsiooni - open water diver - tähistada. Tohime nüüd sukelduda ilma instruktorita 18 meetri sügavusele. Viimasele sukeldumisele rentisime ka kaamera. Proovin meie veealuse amatöörfotograafia tagajärjed ka netti laadida, et nende üle naerda saaksite :) Veel all näevad kõik väga kahtlased välja :P

Veetsime oma kursusel 2 päeva basseinis ja 2 päeva ookeanil. Merehaigeks ei jäänud, läbi ei kukkunud ja armastus sukeldumise vastu on tärganud. Varsti peab Männiku karjääri ka ära avastama :)

Kõrvalepõikena on Karel iga päev jooksmas käinud. Respekt.

See nädal on plaanis tööotsingute jätkamine ja üldine luusilaskmine. Meeleolu on ülev :)

Ahjaa, autot maha me ei müünud. Tegime talle hoopis täis-service'i ja uuendasime rego 6 kuu võrra. Kuivõrd rahaga päris kriitiline ei ole, proovime praegu ikkagi selle alles hoida. Meeldib teine.

No comments:

 

zinc poisoning