Tuesday, March 24, 2009

Cairns ja puhkus

Põhimõtteliselt oleme Kareliga lihtsalt molutanud ja puhanud viimased päevad. Mina käisin täna tööintervjuul hotelli administraatori/porteri kohale, kust kuulen vastuse nädala lõpuks. Grunti kaudu saame homme Hiltonisse mingeid stende üles panema viiest hommikul. Reede õhtul võtame need jälle maha. Vähemalt tuleb natukene raha :) Üldiselt tundub, et Argo ja Kai ei valetanudki: vaikselt hakkab turismihooaeg tuure koguma. Esialgu ülestõusmispühade ajaks ja siis hiljem mais-juunis. Nii et idee poolest peaks siin tööd leiduma edasisel ajal.

Cairns on linnana väga kena, millegipärast hakkas ta mulle kohe algusest meeldima. Ma ei oska isegi öelda miks. Ehk oli see selle pärast, et 36 päeva farmitööd tehes hakkas linn vaikselt kauge ja kättesaamatu Eldoraadona tunduma - igatahes on ta neid lootusi õigustanud!

Lootus on sukeldumine ka ära teha. Oleme vaikselt ringi uurinud ja odavaimad tulevad koos kõigi kuludega kusagil 465-525 dollarit. Plaan on odavalt sertifikaat ära teha ja edaspidi, kui raha rohkem on, ka korralikum reis ette võtta :)

Video annab aimu, millega tegelenud oleme siin vahepeal! :D

1 comment:

Jaan said...

Tervitus valgele mehele: "sixpack" hakkab näha olema, okaste eest kaitsev riietus sai aga ilmselt väga hästi hakkama ka päikese eest kaitsmisega.

 

zinc poisoning