Wednesday, July 22, 2009

Pihkurid jälle reas!




Novot. Kolm vaba päeva möödusid nagu tuul 4 mile beachil :) Andke andeks, et panoraam on lohakalt kokku klopsitud, aga ei viitsinud pildi valgussätetega ringi sahmida.

Seagripp: ametlikult nüüdsest südamelähedane asi. Kolm inimest on tööl sellega diagnoositud ja ka haiguslehel. Üks nüüd küll juba tagasi. Paneb ehk natuke rohkem igasugustele külmetustele (siin on ikkagi talv ja õhtuti alla 20 kraadi) mõtlema, aga mask peas veel ringi ei jookse.

Endal oli ka kurk natuke kähe eile, aga see oli pigem terve eelmine päev konditsioneeriga ringi vuramisest kui millestki muust. Mõned kurgukommid hiljem oli juba märgatavalt elusam tunne.

Kuna olen Kareli raamatupidaja, siis eile käisin üle tee netikohvikus raha Eestisse kandmas. Miks? Aga sellepärast, et kodu nett ei luba Commonwealthi netipanka. Probleem on ISPs ja konkreetsemalt tema nimeserverites. Kuna minul ruuterile ligipääs puudub ja ei viitsi omanikku ISPd vahetama ka minna keelitama, siis kannatan hambad ristis ära ja tegelen netipangandusega kas tööl või üle tee. Suurema osa asju saab ka läbi mobiili õnneks aetud - uskumatu.

Tagasi netikohviku juurde. Nii. See on iseenesest suht kahtlane koht, kus õhtuti tavaliselt kõik neti arvutit korealaste poolt okupeeritud on, kes seal jumal-teab-mida teevad. Õnneks oli minu sinna jõudes üks vaba. Sain siis mina maha istutud, kui astub sisse üks paarike. Mingi radar peab meil va eestlastel külges olema, sest mingil põhjusel hakkasid nad mulle kohe silma. Igatahes kommenteeris noormees oma tüdrukule arvutitest mööda kõndides: pihkurid jälle reas siin :D. Hakkasin lihtsalt naerma ja ütlesin vastu, et ega ikka ei ole küll. Ehmatus oli näol märgatav. Jäi vaid üle nentida, et eesti keeles ei tohi ikka kusagil julget rääkida. Tegu oli siis paariga, kes töötavad paarikümne minuti kaugusel Thala Beach Lodge'is - väga uhke viietärni-resort Cairnsi ja Port Douglase vahel. Vahetasime numbreid ja läksime sõbralikult lahku.

Kuulu järgi pidi siinses restoranis Zinc ka eestlanna töötama - vähemalt üks hotelli külaline nii väitis. Ei ole veel ise uurimas käinud.

Skyrail ja Kuranda - käisin mina siis ka kolmandal suuremal vaatamisväärsusel ära. Tegu siis vihmametsa latvate kohal hõljuva köisraudteega ja rongisõiduga ja keset vihmametsa asuva külaga, kus saab nii liblikaid, koaalasid, kängurusid, wallabysid, linde ja muid pudulojuseid vaadata. Ja rõõnok on ka. Erilist muljet ei jätnud, aga eks peale taevast alla hüppamist ja benjihüpet ei tundugi paljud asjad eriti põnevad :)

Täna jalutasin mööda Four Mile Beachi kodust tööni ja tagasi. Jube pikk rannariba on ikka. Ca pool tundi kõndisin. Lisasin sellest ja Skyrailist ka pildid Picasasse:

http://picasaweb.google.com.au/aardhaart

Kirjutage-joonistage muidu, ootan küsimusi :)

Broneerisin ka oma lennud ära. Marsruut järgnev: Cairns-Darwin-Bali-Singapur-(Filipiinid?)-Kuala Lumpur-London-Tallinn. Filipiinid veel küsimärgiga, vaatab kuidas aeg ja raha näitab.

1 comment:

Maria said...

Vaatasin pilte. Jeekim, kui armsad need koaalad ikka on! Need ei oleks nagu päris üldse, sellised karvased pehmed kaisukad. Tunduvad vähemalt.

 

zinc poisoning