Monday, July 13, 2009

Heietus vahepealsest

Ega vahepeal ei olegi midagi väga huvitavat toimunud. Lisasin automüügikuulutuse kohalikku lehte, kust on ka paar kõnet tulnud. Tekitasin auto pamprisse ka uue mõlgi, kui maja ees olevast katusealusest parkimiskohalt välja tagurdades pampri teise nurga ka ära rihtisin. Muidugi on see ju loodud lööki endale võtma ja nii on plastmassis kena rusikasuurune lohk. Juhtus see muidugi, kui olin autot potentsiaalsele ostjale näitama minemas. Iroonia :)

Mõned päevad tagasi käisin ära ka siinsel kolmandal suuremal atraktsioonil - Skyrailil (www.skyrail.com.au). Tegu siis vihmametsa latvade kohal kaablitel kõlkuvate gondlitega, mis inimesi mööda mäekülge edasi-tagasi sõidutavad. Vot. Tagasi tulin rongiga, mille akendest samamoodi ilusad vaated avanesid. Skyraili terminal on Cairnsi lähedal, sihtkohaks on küla nimega Kuranda. Rong siis tagasi Kurandast Cairnsi. Kirjeldada on seda eesti keeles väga imelik, sest töö juures räägin sedasama juttu päevas vähemalt paar korda, aga teises keeles :) Igatahes oli peale lennukist alla hüppamist ja benjihüpet tegu oluliselt vähem adrenaliini tekitava elamusega. Kõrghetkeks võib vast lugeda Kuranda loomaaeda, kus sain ka kohustusliku pildi koaalaga tehtud. Kuigi välja näeb ta suht hirmuäratav. Pilt siis siia:



Novot. Lisan ka muud pildid Skyrailist ja rongisõidust, kui lõpuks viitsin kaamera autost ära tuua :)

4 comments:

Jaan said...

Pildil ei jäta küll kumbki modell eriti hirmuäratavat muljet... Eriline rõõm oli näha, et kuigi 10%maailma seagripi juhtudest pidi Austraalias olema, ei ole see ilmselt Port Douglases probleemiks.
13. juulil on meie suguharus olnud mitmeid tähelepanuväärseid sündmusi. Kohtusime mitmete sugulastega nädalavahetusel Põltsamaal - toitlustus oli Mardi poolt, kes sellega ja eelnenud matkaga Põltsamaa Sõpruse parki ning kettaheitevõistlusega staadionil tähistas oma seitsmenda elukümnendi esimese seitsme kuu täitumist.
Olen puhkuse sildi all teist osalist nädalat Keila-Joal nokitsemas.

henriico said...

tänud kingipaki eest - lapsed oli sillas :)

Maria said...

Meil visati ka saltosid :D. Onu Kristjan pidi olema väääga tegija!

Kristjan said...

kena kuulda et kõik ilusti kohale jõudis :)

Seagripist järgmises blogikandes

 

zinc poisoning