Saturday, June 6, 2009

Nädal möödas

Nonii. Vabandan, et pole natukene aega blogi täiendanud, aga selle seletuseks järgnev sündmuste ahel:

Kuna peale Kareli ja Kätlini ära saatmist (vabandan, et üllatuse Kareli vanematele ära rikkusin oma blogi täiendamisega :) tahtsin järgmise päeva Cairnsis produktiivselt veeta, broneerisin aja Mitsubishi teeninduses, et lõpuks auto küljepeegel ära vahetada. Kuna jõudsin sinna varajase lennu aja tõttu kusagil poolteist tundi enne avamist, jõudsin autos PSP peale sellise filmi nagu Jumper ära vaadata. Täitsa talutav ajaviide.

Kuna auto veetis aega teeninduses, käisin vahepeal firma tasuta bussiga linnas ringi jalutamas. Ilm oli suhteliselt õnnetu, seega sõin Subways hommikust ja veetsin kaubanduskeskuses aega. Loomulikult ei õnnestunud PSP mänge ostmata jääda.

Peale peegli vahetust pidin autole ka müügiks vajaliku Roadworthy Certificate'i tegema. Tegu siis põhimõtteliselt tehnoülevaatusega, aga Queenslandis on see vajalik ainult müügiks. Kehtib kolm kuud ja maksab 60-70 dollarit. Sealt aga auto läbi ei läinud, ülla-ülla. Nimelt oli summuti püti ja pütist eestpoolt rooste poolt läbi söövitatud ja nõudis vahetamist. Vot siis. Veel üks 350-dollariline laks.

Kõige selle pluss üüri maksmise tulemusena olid mul näpud nii põhjas, et neti jaoks põhimõtteliselt raha ei olnud :)

Kareli ära saatmise õhtul selgus telefonikõne tagajärel ka tõsiasi, et mu isa tuleb septembri alguses siia reisile :) Saabumine 1. septembril ja lahkumine Melbourne'ist 15. hommikul. Sünnipäevaks broneerisin ta nädalaks meie hotelli ja üritan temaga nädalakese põhja-Queenslandis ringi sõita ja reisidel käia.

Lõpuks sain siiski roadworthy kätte ja auto on nüüd ametlikult müügis, nii internetis kui ka kuulutusseinadel.

Ülejäänud nädala on sisustanud peaasjalikult töö.

Eelmise laupäeva õhtul sai ka ülemustega jalgpalli käia vaatamas. Kuivõrd siin linnas eriti lähedasi sõpru pole, siis vähemalt ülemus on jalkafänn :) Igatahes oli väga huvitav õhtu, keset ööd tagasi taarudes sai ka kohustuslik kebab söödud.

Hetkel käimas projekti 9-päeva-järjest kolmas faas. Edasi siit on ainult õhtused vahetused, mis mulle ka rohkem meeldivad.

15. juuniks broneeris ülemus ka nelja kilomeetri kõrguselt taevast alla kukutamise. Jaiks. Ootan juba huviga, kes kelle enne lennukist alla lükkab.

2 comments:

Jaan said...

Kas Karel on sisuliselt veel praegu auto osanik või suutsid talle tema osa välja maksta?

Kristjan said...

Karel on osanik. Kui auto maha müüdud saan, siis maksan tema osa kinni talle.

 

zinc poisoning