Tuesday, September 29, 2009

Reisipalavik

Nonii. Läks lahti. Broneerin siin hullumeelse tempoga ööbimisi ja lennujaamatransfeere ja sukeldumisi ja nii edasi.. hakkab koitma et juba üheksa päeva pärast on siit ärasõit. Ufkumafu! Ja juba vähem kui kuu aja pärast olen Eestis. Kusagilt peab vist soojemaid riideid hakkama ostma. Kaks paari teksasid viskasin igatahes juba mõni kuu tagasi annetuskasti koos pusaga. No kopitama hakkavad kapipõhjas muidu. Äkki kellegil on tarvis.

Teemast kõrvale kaldudes, Chelsea kaotas Wiganile 1-3. Mismõttes? Mõtlesin veel selle mängu jaoks kell neli hommikul üles tõusta. Hea, et ennast seda tehes ära ei vihastanud enne tööd.

Muidu tiksub ikka töörütmis edasi. Tegelen maksundusega, viimane aeg eelmise aasta makse tagasi taotlema hakata. Selle aasta oma ja pensionifondist raha tagasinorimisega peab ootama, sest esimese jaoks on vaja final pay slipi ehk viimast palgalehte ja superannuationi jaoks peab viisa kehtivuse lõpetanud olema (minu puhul 22. oktoober).

Kõhus toimus eile taas mingisugune krambindus. Ülemus ütles et ei lähe koju, hakka korralikult sööma, siis usun, et haige oled :D Tõsijutt. Täna hommikul käisingi siis korralikult linnas hommikust söömas. Munaroog benediktiini stiilis kadus taldrikult enne, kui ettekandja jõudis selja keerata. Ju oli ülemuse jutus mingi iva. Ostsin Cairnsist siiski ka korraliku kohvri ja avastasin, et kogu pagas sinna sisse toppides jääb kusagil pool ruumi üle. Et siis andke teada, mida Austraaliast või Aasiast tahate!

Tundub, et olen natuke australiaseerunud ka - käisin Cairnsis olles kinos (suurlinna minnes ju ikka käiakse kinos) ja vaatasin sellist filmi nagu Funny People. Adam Sandler ja Seth Rogan, ilmselgelt ei saa ju olla mitte naljakas? Filmis mängis ka Austraalia oma Eric Bana, kelle üle hakkasid teised nalja tegema - aksent, austraalia jalgpall ehk footy ja nii edasi. Terve kino lõkerdas just nendes stseenides kõige kõvemini naerda, ehkki hollivuudi publik vaevalt Collingwoodi mängijaid pooftadeks sõimamisest erilist elamust saaks. Mina sain. Naljakas :)

Varsti näeme!

1 comment:

Jaan said...

Äkki mäletad, et ka meil oli väike vestlus söömise teemadel... Äkki ongi selles mingi iva?
Ei taha küll olla "tark lapsevanem", aga uudiste järgi tundub, et Filipiinid on praegu üsna ekstremaalne turismimaa: kas seal üldse kõik atraktsioonid toimivad? Eks reisibüroo peaks seda teadma. Take care!

 

zinc poisoning